Evolve Beauty Organic

EVOLVE GEZONDER

Wij zijn van mening dat onze natuurlijke en biologische ingrediënten gezonder zijn voor de huid en we gebruiken ze waar mogelijk. U kunt het percentage natuurlijke ingrediënten zien op het etiket van elk product dat u bij ons koopt.

EVOLVE BETER

We verkiezen ‘groene wetenschap’, de kracht van planten, boven synthetische alternatieven. Laura en Violaine in ons ontwikkelingsteam hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in het formuleren van natuurlijke producten die werken.

EVOLVE VRIENDELIJK

Al onze producten zijn 100% vegan en dierproefvrij. We screenen elk van onze meer dan 150 ingrediënten om te controleren of het ethisch, duurzaam is geproduceerd en dat het ook biologisch afbreekbaar plus GMO vrij is.

EVOLVE GROENER

Onze missie is om het groenste schoonheidsmerk te zijn door de groenste verpakking materialen te integreren. Zodra ze beschikbaar zijn en het gemakkelijk te maken om onze verpakkingen waar het kan te recyclen en opnieuw te gebruiken.

Evolve is Cruelty Free.Nooit op dieren getest!

Het is ook verboden in Europa om producten te verkopen die op dieren zijn getest(bij wet)

 

 

 

 

 

 

HUIDVERZORGING DISCOVERY BOXES. Onze Discovery Boxes bundelen onze meest populaire producten voor verschillende huidtypes. Met inbegrip van onze Bestsellers, Balancing, Radiance en Smart Aging trio's, zult u in een mum van tijd uw nieuwe huidverzorging routine kunnen vinden!

 

 

 

 

GRATIS ONLINE HUIDVERZORGING CONSULTATIES Onze huidverzorging experts staan voor u klaar met gratis, onbevooroordeeld advies dat u zult helpen vertrouwen te krijgen in uw huidverzorging keuzes. Let op: de consultatietijden zijn beperkt en de plaatsen raken snel vol.

 

Pagina 1 van 7
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    [email protected] 0031-614885563 Verbergen