Source 5 Skincare Replenish Facial Serum

€59,00 €29,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Serum

 

Replenish facial serum.

S5 Hypo-allergeen serum droge beschadigde huid.Hypoallergeen serum met krachtige duindoorn,granaatappel,rosenbottel en arganolie dat de uitgedroogde en geirriteerde huid intensief hydrateert en krachtig ontestkingsremmend,celverniewend en genezend werkt.

S5 Serum maakt gebruik van geconcentreerde bioactieve ingrediënten waarvan klinisch is aangetoond dat ze de conditie van de huid zichtbaar verbeteren! 
Deze bioactieve ingrediënten zijn afkomstig uit de 5 meest extreme ecosystemen op aarde: Het Arctisch gebied, de woestijn, het regenwoud, de hoogste bergketens en de zee, waar planten zich hebben aangepast aan extreme en vijandige leefomstandigheden en succesvol weten te overleven. 

Arctic Sea Buckthorn Oil - rijk aan het zeldzame omega 7 en omega 3. In klinische testen is bewezen dat het de huidelasticiteit verbetert met 32,3%. Het hydrateert de huid en vermindert huidirritatie en roodheid.

Desert Pomegranate Oil - rijk aan omega 5 en punicic acid, een van de meest potente bekende anti-oxidanten dat onstekingen vermindert, de hormoonfunctie ondersteunt en de celvernieuwing stimuleert.

High Altitude Rosehip Oil - rijk aan omega 6 en retonoic acid en wordt gebruikt voor zijn vitamine a (retinol), vitamine c en zijn anti-oxidante eigenschappen. Bevordert de regeneratie van de opperhuid. Het vermogen om genezingsprocessen te versnellen is klinisch bewezen.

Desert Argan Oil - rijk aan omega 6, 9 en tocopherol. Helpt de barrièrefunctie van de huid te herstellen en beschermt tegen vrije radicalen.

Inhoud:30 ml

Inhoud:5 ml


Gebruiksaanwijzing
- Breng op de gereinigde huid een laagje S5 serum aan, waarna je je S5 creme opbrengt. Het is mogelijk om meerdere laagjes met verschillende S5 serums aan te brengen, waardoor je je huid heel gericht kunt behandelen.
- Of voeg in je handpalm enkele druppels S5 serum aan je S5 creme toe en vermeng dit vóór het opbrengen.

Natural ingredients: 100% natural

 

Organic ingredients: 30% organic

Certified Organic: Yes

Replenish Facial Serum

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    [email protected] 0031-614885563 Verbergen