Source 5 Skincare

Op zoek naar een betere huid?

Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Ontworpen om huidproblemen op te lossen, kunt u natuurlijk de meest extreme delen van de aarde gebruiken, zoals Antarctica, de Wadi-woestijn in Egypte en de hoge bergen van Tibet. Onze bio actieve stoffen hebben de kracht en veerkracht om extreme milieudruk te weerstaan. Ze zijn al in de cijfers. Dit is gedaan in miljoenen jaren geschiedenis.

Als u S5 op uw huid gebruikt, veroorzaakt dit verkrachting, waardoor uw huid de stress van ultraviolette straling, thermische vervuiling, chemische irritatie en milieuschade kan weerstaan, stress / vermoeidheid wordt verminderd en een goede balans wordt gegarandeerd om roodheid / gevoelige huid te verminderen / verstopte poriën en vroegtijdige huidveroudering.

Onze 5 verzorgende essences kunnen 5 soorten huidproblemen oplossen zoals acne, gevoelige huid, droge huid, pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering. Het serum kan met elkaar worden gemengd, dus u kunt het op uw maat aanbrengen en kijken welke het beste bij uw huid past.

Het is belangrijk dat u zelf weet welk serum en welk serum het beste bij u past. Kunt u het niet vinden, raadpleeg dan of vraag een kleiner monster aan (de hoeveelheid is beperkt, zolang de voorraad strekt).

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    [email protected] 0031-614885563 Verbergen